onsdag 7. april 2010

Hjelp i hagen..

Nå er det bare noen få dager til jeg skal besøke hagen vår i Spania igjen. Vi får nok ikke gjort så mye på eiendommen denne gangen heller, siden vi kommer til å leie ut huset på stranden. Hovedgrunnen for å reise ned til Spania er derfor å forberede det huset for gjestene i sommer.
I høst tok vi kontakt med en gartner for å få beskjært trær og busker på eiendommen i åssiden på en profesjonell måte. Det var virkelig inspirerende å se hvordan plantene plutselig endret form og kom til sin fulle rett! 
Jeg har bestemt meg for å ta en mengde bilder av hagen nå som jeg er i Spania denne gangen, men her kommer noen fra gartneren i arbeid: 
Ikke mye stillaser eller stiger ble tatt i bruk når gartneren skulle beskjære de høye furutrærne på eiendommen vår. Han kuttet grener delvis av og brukte de resterende stubbene som stige til han nesten nådde toppen. Etter å ha gjort seg ferdig der oppe skar han de resterende grenene helt inn til stammen. Resultatet ble flott!

Mitt kjære Mimosa kommer endelig til sin rett. Så pent har jeg aldri før sett det :-)

Bedene i veien fikk et nytt lag med singel. Denne gangen en hvit variant. Det virket faktisk mye renere enn den gule vi har benyttet frem til nå.

Her kommer "sjalusiene" på plass oppå natursteinsmurene som jeg har vist i et tidligere blogginlegg. 
Bedene langs veien kom mye mer til sin rett og eiendommen begynner endelig å få et ferdig preg! 

Nå gleder jeg meg til å reise ned igjen!

1 kommentar:

  1. Så nydelig! Det åpner seg en helt ny verden når man fjerner eller stammer opp trær og busker. Momosaen ble virleig vakker :) Jeg likte godt den hvite grusen i dette miljøet, her hjemme ville den vært altfor lys. God tur! Skjønner veldig godt at du gleder deg :)

    SvarSlett