onsdag 17. mars 2010

Høsten 2010. Murene begynner å bli ferdige.

Nå er det bare uker til vi skal ned igjen til Spania. Denne gangen kommer vi til å bruke mesteparten av tiden nede i huset på stranden siden vi har bestemt oss for å leie ut i sommer. Tanken er at vi kommer til å legge ut strandhuset for salg i høst.
Jeg håper likevel på å få gjort en del ting i hagen på huset jeg en gang bygget - og som vi jo bor i der nede. Det er jo det denne bloggen egentlig skal handle om, så jeg tror ikke jeg kommer til å ha for mange blogginnlegg om strandhuset, selv om jeg stortrives i boligen og byen der også!
Her kommer et bilde fra eiendommen i åssiden. I høst var fokuset stort sett rettet mot murene. Vi fikk jo bygget natursteinsmurer langs hele eiendommen før huset ble bygget. Disse er litt lave på strategiske steder, så denne gangen ble der påbegynt en mur med "sjalusistein" oppå murene.


                 

Min far i ferd med å montere "sjalusiene" oppå natursteinsmurene. Den gule muren mellom huset og natursteinsmurene kommer også til å få en rad med samme type "sjalusistein" montert på kanten. Dette både for å sammenbinde de to murtypene, men også fordi det nå vil være lettere å bygge bed i skråningen. Mer om det i et annet blogginnlegg.

2 kommentarer:

  1. Å, noe så lekkert! Jeg likte spesielt godt at du har myket opp muren med de løse stenene på toppen :)

    SvarSlett
  2. Ser ut som en virkelig deilig plass. Jeg hadde besøk av ei venninne som bor i spania for noen dager siden. Hun har nettop kjøpt hus og skal anlegge hage. Hun lurte på hva hun kunne ha i hagen. Jeg tenkte og svarte så godt jeg kunne, men nå fant jeg bloggen din, og har tipset henne om den:) Her, på bloggen din, finner hun mange tips:)

    SvarSlett