onsdag 24. februar 2010

Mai 2009: Jobb, ugress og hvile..I Mai 2009 kjøpte jeg et par nye "gatelykter" til inngangspartiet ved huset. Disse er de samme som vi kjøpte til terrassen for noen år siden. Desverre fikk ikke elektrikeren tid til å komme og montere strøm i disse, men det skal vi nok gjøre når vi reiser ned igjen til våren.


Den lille katten som var blitt forlatt av sin mor ble som vanlig med ned til Spania for å feriere. Den har blitt en skikkelig globetrotter. Her ligger han i sin yndlingspotte i skyggen av noen Yucca palmer.

Vi har fått montert smijernsgitter foran vinduet i første etasje. Ikke så mye for sikkerhetens skyld som at dette er "typisk" Spania for meg. Jeg satte en blomsterkasse mellom vinduet og gitteret og plantet noen dyprosa pelargonia der. De vokser flittig i det spanske klimaet, selv med måneder uten regn.

Denne gangen tok vi badet ved bassenget endelig i bruk. Det var faktisk veldig tilfredsstillende å ha bygget det selv sammen med min far. Badet fungerte helt som ønsket!

Denne vannkranen kjøpte jeg via Finn.no i Norge. Kanskje ikke særlig praktisk, men veldig morsom på toaletttet ved svømmebassenget.
Selv om vi klarte å luke bort "blomsterengen" som hadde vokst frem på eiendommen for noen år siden, har vi likevel beholdt et "skogsområde mellom oss og naboen hvor disse kan få vokse fritt. Det er jo faktisk en veldig vakker form for "ugress"!

1 kommentar:

  1. Blomsteregnen var jo riktig så søt, men vakrest var pus i krukken :)

    SvarSlett