tirsdag 8. desember 2009

Oktober 2005. Brannskader og bygging av mur.

Allerede i Oktober 2005 var jeg tilbake i Spania med mine foreldre. Denne gang for å bygge en mur foran jordhaugen i husets front. Tanken har vært at vi skal bygge enda en mur innenfor, men høyere opp enn denne. Desverre hadde jeg en arbeidsulykke som forårsaket at jeg mistet huden på hender og føtter grunnet brennende og kokende flamberingsolje. Jeg kunne derfor ikke delta med å bygge muren, men her kommer likevel noen bilder.

Der skal store mengder lecastein, sement, sand og grus til for å bygge mur.


Den nedre muren blir veldig høy, som vi kan se til høyre på bildet ovenfor. Oppå denne vil det bli plassert "sjalusier" som en kan se på den lave muren rett frem (de hvite pynteblokkene på toppen)Vi kjøpte også hver sitt oliventre og plantet disse i potter. Desverre var det utenfor sesong, så jeg fikk ikke kjøpt større urne enn den på bildet. Når jeg kom tilbake neste vår var alle bladene falt av treet og grenene virket helt døde (brune når jeg skrapte i barken)
Jeg fikk meg ikke til å kaste det, men flyttet det ned i et hjørne av hagen en ikke ser så godt. Allerede året etter hadde treet fått tilbake både grener og blader. Det vokser sent, men ser ut til å trives.

1 kommentar:

  1. Hei :)
    Jeg ser at denne bloggen ikke ligger på Hageblogger-listen og har derfor lagt deg til. Dersom du ikke ønsker å stå på listen så ta kontakt i kommentarfeltet på Hageblogger eller send meg en epost på moseplassen alfakrøll gmail.com

    SvarSlett