tirsdag 15. desember 2009

Litt mer fra 2007

Etter hvert har hagen som rammer inn terrassene vokst seg mer og mer til. En kombinasjon av klatreplanter, busker og stauder er med på å gjøre eiendommen frodig til tross for noen hundre kvadratmeter fliselagte terrasser.
Utsikten som gjorde at vi bestemte oss for å kjøpe eiendommene i fjellsiden. Det kommer ikke så godt frem på bildet, men Middelhavet kan ses fra alle rom, samt fra så og si hele eiendommen.

Min mor fant denne lille krabaten forlatt av sin mor i en komposthaug i utkanten av eiendommen. Da var den nesten død av sult, men hun tok seg av den, ga den mat og stelte den. Vi brukte så og si hele ferien på dyrlegens kontor, samt telefonsamtaler til Norske og Spanske myndigheter og etter en kjempepapirmølle, masse penger og å ha kontaktet "halve Europa" fikk den bli med oss hjem til Norge. Da hadde den fått eget pass, innoperert microchip og diverse kurer oa for å garantere sykdomsfrihet. En STOOR takk til de ansatte på Mattilsynet i Bergen som gjorde sitt beste for å hjelpe til med denne prosesssen!
Nå er den lille katten blitt rene globetrotteren og pendler med mine foreldre mellom Bergen, Oslo, Sverige og Spania.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar